I.T.graf logo
 • Antibakterijski privjesak higijenski je multifunkcionalni privjesak za ključeve, namijenjen za beskontaktno otvaranje vrata, pritiskanje tipki bankomata, blagajni, dizala, semafora i slično. Pogodan je za dotisak Vašeg loga ili nekog drugog motiva Vašeg poslovanja. Lako se upotrebljiva i štiti od bakterija i virusa, što ga u ovo neobično vrijeme pandemije čini praktičnim reklamnim poklonom za Vaše poslovne partnere. Dotisak logotipa vršimo laserom ili tiskamo tamponom i UV tiskom. Zavirite u kataloge naše bogate ponude promotivnih materijala koje možemo personalizirati prema Vašim potrebama.
 • Personalizirani blokovi za bilješke bilo rokovnici, planeri, notesi, dnevnik, bilježnice,.. neizostavan su asortiman promocije i poslovnog darivanja, još ako ih krasi atraktivan motiv vaše tvrtke osigurat će i trajnu promociju vašeg branda. U našoj bogatoj ponudi imamo razne formate s tvrdim ili mekim uvezom, spiralom ili mehanizmom, s gumicom, pokaznom trakom, koricama od pleksiglasa, kože, skaja ili nekog drugog umjetnog materijala. Također, opremljeni najsuvremenijim strojevima za dotisak - tehnika UV tisak, sitotisak, foliotisak (pruža zlatni ili srebrni otisak), suhi žig (daje lijep reljefni otisak), omogućje nam potpunu personalizaciju artikala prema Vašim željama.
  JESTE LI ZNALI? Personalizacija proizvoda povećava lojalnost i u odnosu na standardne promotivne materijale donosi 31% veći profit.
  Kontaktirajte nas i provjerite bogatu ponudu promo materijala koju možemo personalizirati prema Vašim potrebama. Za više informacija nazovite 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr
 • prijenosni bluetooth zvučnik bt zvucnici
  Mini bluetooth zvučnici s USB priključkom za punjenje i radiom. U našoj bogatoj ponudi dostupne su razne opcije ovog promo proizvoda pa izabrati možete različite boje, oblike i veličine. Također, opremljeni najsuvremenijim strojevima za dotisak, pružamo velike mogućnosti personalizacije artikala prema Vašim željama.
  JESTE LI ZNALI? 67% milenijalaca ima povoljnije mišljenje o oglašivaču koji im je poklonio tehnološki promo uređaj
  Dotisak na zvučnik vršimo laserom, graviranjem ili tiskamo tamponom i UV tiskom. Za točnu cijenu i specifikacije artikla budite slobodni kontaktirati nas na 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr i naši stručni savjetnici rado će Vam dati sve tražene informacije.
 • Promo Eko platnena torba s jednom ručkom Promo Ecofriendly pamučna vrećica s 3 ručke
  Eko platnene vrećice moderan su, inovativan i ekološki obojen poslovni poklon. U našoj ponudi imamo velik izbor kvalitetnih eko torba za sve prilike. Bilo da trebate vrećicu za kupovinu ili putovanja, platnene vrećice mogu zamijeniti plastične u svim prigodama. Zavirite u katalog naše bogate ponude platnenih vrećica koje možemo personalizirati prema Vašim potrebama.
 • Mali uredski ovlaživač zraka savršeno je promotivno rješenje za Vaše poslovne partnere. Modernog je i jednostavnog oblika, s drvenim vanjskim vrhom. Možete mu dodati mirise ili eterična ulja za mirisniji prostor. Tih je, lagan i lako prenosiv što omogućuje opuštanje uz ugodne mirise u bilo kojem prostoru. Pogodan je za dotisak Vašeg loga ili slogana pa ga personalizirati možete po želji i tako razveseliti svoje poslovne partnere.
 • pop up lepeza pop up promo lepeza
  Sklopiva promo lepeza savršeno je promotivno rješenje za Vaše poslovne partnere. Modernog je i jednostavnog pop up dizajna koji se lako sklapa, a ima i vezicu za praktično nošenje oko vrata, i zato idealno promotivno rješenje za ljetne događaje i promocije. Promo lepeza pogodna je za dotisak Vašeg logotipa ili slogana. Personalizirati je možete i po želji zgodnim motivom, i tako razveselite svoje poslovne partnere.
 • Kemijske olovke neizostavan su asortiman promocije i poslovnog darivanja, a uz našu vrhunsku uslugu raznovrsnih tehnika tiska ili gravure, idealan su način promocije Vašeg poslovanja. U našoj bogatoj ponudi pribora za pisanje imamo olovke, nalivpera i kvalitetne kemijske olovke raznih proizvođača s metalnim ili plastičnim tijelom, kemijske olovke s vrhom za zaslone osjetljive na dodir kao i antibakterijske olovke izrađene od ABS materijala s antibakterijskim svojstvima koji Vas štite tijekom njihove uporabe. Antibakterijske olovke savršene su za korištenje na javnim mjestima, u medicinskim ustanovama te na svim radnim mjestima gdje su danas potrebni sterilni uvjeti. Također, opremljeni najsuvremenijim strojevima za dotisak, nudimo uslugu personalizacije promotivnih materijala prema Vašim željama.
  JESTE LI ZNALI? Personalizacija proizvoda donosi 31% veći profit u odnosu na standardne promotivne materijale.
  Dotisak na kemijske olovke vršimo laserom, graviranjem ili tiskamo tamponom, UV-om i sitotiskom. Kontaktirajte nas i provjerite bogatu ponudu promo materijala koju možemo personalizirati prema vašim potrebama. Za više informacija nazovite 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr
 • power bank prijenosni punjač
  Prijenosni punjači omogućuju punjenje baterija raznih tipova prijenosnih uređaja, od mobilnih telefona, tableta, bluetooth zvučnika, slušalica i sl. U našoj bogatoj ponudi dostupne su razne opcije ovog proizvoda koje možemo personalizirati prema Vašim potrebama. Izabrati možete različite boje, oblike, veličine te kapacitet punjenja. Dostupne su i opcije s ekranom te više portova za istovremeno punjenje. Zavirite u kataloge naše bogate ponude tehnoloških dodataka koje možemo personalizirati prema Vašim potrebama.
  JESTE LI ZNALI? 41% potrošača promotivne prijenosne punjače koristi jednom tjedno ili češće
  Dotisak na putni punjač vršimo laserom, graviranjem ili tiskamo tamponom i UV tiskom.
 • staklena boca za vodu boca za vodu bez bpa
  Promo boce za vodu praktičan su promotivni materijal za Vaše projekte. U našoj ponudi imamo velik izbor bočica za vodu. Od modernih, elegantnih, luksuznih do sportskih, staklenih, od nehrđajućeg čelika i tritana, plastičnih bez BPA, sklopivih i brojnih drugih. Dostupne su u različitim modelima, bojama i dimenzijama, i pogodne za personalizaciju logotipom ili motivom po želji na različite načine.
  JESTE LI ZNALI? Promotivni pribor za piće vlasnici u prosjeku zadrže i do 12 mjeseci.
  Dotisak na boce za vodu vršimo laserom ili tiskamo tamponom i UV tiskom, ovisno o podlozi i dogovoru. Otisak je dugotrajan i postojan, jedino su kod artikala obloženih bambusom, moguće male razlike u boji, što može utjecati i na konačni rezultat dekoracije. Zavirite u kataloge naše bogate ponude promotivnih materijala koje možemo personalizirati prema Vašim potrebama i odaberite idealan promo proizvod za jelo i piće za Vaše projekte.
 • promo kišobrani s dva lica i ruckom u obliku slova c kišobran s integriranim bluetooth zvucnikom
  Kiša nam možda može biti dosadana ali kišobran ne mora. Razveselite svoje poslovne partnere kišobranom sa zabavnim motivom Vašeg poslovanja i iskoristite ga za promociju Vašeg brenda i instantnog podizanja raspoloženja.
  Promotivni kišobrani praktično su i korisno rješenje koje ako krasi identitet Vaše tvrtke pruža dugotrajnu promociju kroz čitavu godinu.
  U našoj ponudi imamo velik izbor kvalitetnih kišobrana u jednoj ili više boja. Bilo da trebate mali sklopivi kišobran, automatski veliki kišobran, kišobran s klasičnom drvenom ručkom, kišobran namijenjen za nošenje za zglobu ruke ili kišobran s torbom za nošenje na leđima, zavirite u katalog naše bogate ponude kišobrana koje možemo personalizirati tiskom prema Vašim željama.
 • polo majca polo majca s boka
  U našoj ponudi imamo raznobojne promo majice za sve sezone i prigode. Bilo da trebate T-shirt ili Polo majice, nudimo velik izbor boja, veličina i modela majica, koje možemo personalizirati dotiskom Vašeg logotipa ili motiva Vašeg poslovanja. Ovisno o Vašim potrebama personalizaciju vršimo sitotiskom, sublimacijskim tiskom, DTG tiskom ili TexFlex naljepnicom.
  JESTE LI ZNALI? 63% potrošača svoje promotivne majice zadržava dulje od jedne godine.
  Zavirite u naš katalog i iz bogate ponude tekstila izaberite kvalitetne komade od čistog pamuka. Pronađite dukse, košulje, radne kombinezone, radne hlače, jakne, pregače i druge tekstilne proizvode za Vaše poslovanje, stil i budžet.
 • Promo metar na izvlačenje lako je upotrebljiv instrument namijenjen za jednostavno i točno mjerenje. Pogodan je za dotisak Vašeg loga ili slogana pa ga personalizirati možete po želji i tako razveseliti svoje poslovne partnere. Promo izvlačni metar personaliziran motivom Vašeg poslovanja odličan je promo materijal za zanatske profesionalne poslove Vaših partnera. Dotisak logotipa ili motiva po želji vršimo laserom ili tiskamo tamponom i UV tiskom. Zavirite u kataloge naše bogate ponude promotivnih materijala koje možemo personalizirati prema Vašim potrebama.
Go to Top