Ruksak torbe DIVERGENT II

DIVERGENT II je elegantan ruksak s mješavinom suvremenih materijala. Dolazi u dva tona tkanine s kontrastnom s crnom u imitaciji kože.

Remen s kopčom i visokokvalitetni metalni zatvarač pojačavaju njegovu eleganciju i daju sjaj proizvodu. Unutarnji pretinac s elegantnim dizajnom i detaljima od imitacije kože, sadrži podstavljeni džep za računalo do 15,6” i dva džepa s patentnim zatvaračima. Jedan od džepova izrađen je od elastičnog materijala, što mu daje veću mogućnost skladištenja. Podesive bočne kopče, mogu poslužiti kao potpora za postavljanje predmeta, vješanja jakne ili kao potpora za kabel slušalica. Remen i ručka pojačani su za veću udobnost, stražnji džep i skriveni prednji džep štite od krađe. Uz sve ova ženska torba uključuje i remen za kolica.

JESTE LI ZNALI? Promo torbe i vrećice u periodu svog korištenja ostvaraju najveći broj prikazivanja

Za više informacija o proizvodu i mogućnostima personalizacije nazovite 01 3793 100 ili ispunite obrazac i zatražite informativnu ponudu.

Opis

Ruksak torbe DIVERGENT II.

  • Dimenzije: 320 x 430 x 125 mm
  • Isporučuje se u vrećici od netkanog polipropilena
  • Dimenzije vrećice: 500 x 550 x 130 mm

Zbog dinamičnosti tržišta moguće je da ponuda na web stranici odstupa od stvarnog stanja zaliha na svjetskom tržištu. Za točnu informaciju o raspoloživosti proizvoda nazovite 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr, i naši stručni savjetnici rado će Vam pomoći pronaći najbolje rješenje za vaše poslovanje!

Go to Top