I.T.-graf tiskara pruža raznovrsne tiskarske usluge za proizvodnju raznih proizvoda grafičke industrije vrhunske kvalitete te za tiskarsku djelatnost neophodnih usluga kao što je osvjetljavanje filmova, izrada klišeja za foliotisak, strojno sabiranje araka, spiralni uvez, izrada dizajnerskog rješenja i grafičke pripreme.

Širokom paletom modernih strojeva za tisak i doradu zaokružili smo on-site proizvodni proces u našem pogonu što nam jamči visokoprodukcijski tisak, ubrzava proizvodni proces i smanjuje sam trošak proizvodnje.

Bez obzira koju vrstu tiskarske usluge trebate – I.T.-graf ima rješenje za Vas!

Offset tisak

U tehnici offsetnog tiska iz arka koristi se papir u obliku araka raznih formata. Pogodan za proizvode manjih i srednjih naklada, tisak iz arka tradicionalno je orijentiran na izradu knjiga, časopisa, brošura, monografija i drugih zahtjevnih i ekskluzivnih proizvoda, na papirima i kartonima različitih debljina i vrsta, s finim prikazom detalja i širokim spektrom boja, uz mogućnost lakiranja.

Saznajte više

Digitalni tisak

Digitalni tisak idealan je za tisak manjih naklada, vrlo kratke rokove izrade, personalizirane materijale i slično. Primjerice knjige u nekoliko primjeraka, probni otisci, promotivni materijali, plakati, posjetnice, flayeri, etikete, naljepnice, šau kartoni, pozivnice, zahvalnice, cjenici, jelovnici, zastavnice, mape, šmir blokovi, džepni, stolni, zidni kalendari, rokovnici, čestitke, personalizirani materijali, osobna pisma i sl.

Saznajte više

Sitotisak

Sitotisak je najstarija tehnika tiska koja se koristi za tisak na razne materijale kao npr. tisak na tekstil, tisak na drvo, tisak na metal, tisak na PVC podloge, tisak na keramiku, tisak na gumu, tisak na papir ili različite promotivne artikle.

Saznajte više

3D naljepnice

3D naljepnice daju naljepnici novu dimenziju, imaju finiju obradu i eleganciju te djeluju sofisticirano i još više privlače pažnju. Primjenjuju se u autoindustriji, proizvodnji računala, za izradu privjesaka, brandiraju Vaše proizvode na elegantniji način. Specijalna smola na 3D naljepnicama čini ih otpornima na sve vremenske uvjete.

Saznajte više

Texflex

TEXFLEX je nova tehnologija izrade amblema, logotipa i značaka s bezbrojnim mogućnostima kombiniranja boja u nevjerojatnoj rezoluciji. Pri usporedbi sa dosadašnjim tehnologijama, Texflex se odlikuje izrazito sitnim detaljima metalnog efekta i kolornog tiska, čime stavlja ovakav način izrade izvan svake konkurencije.

Saznajte više

Lasersko rezanje i graviranje

Bez obzira želite li personalizirati svoju ideju ili brendirati proizvod svoje tvrtke, u mogućnosti smo Vam ponuditi uslugu laserskog rezanja i graviranja na različite materijale poput drva ili pleksiglasa.

Saznajte više

Dorada

Za završni izgled grafičkog proizvoda i njegovo korištenje potrebna je grafička dorada. Svrha grafičke dorade je oblikovanje grafičkih proizvoda za svakodnevnu uporabu. U ovom odjelu se otisnuti tiskovni arci dorađuju u gotov proizvod. Ovisno o kojoj se vrsti proizvoda radi koristimo različite strojeve i faze rada.

Saznajte više

Klišei

Ekonomični i kratkog roka izrade magnezijevi klišei namijenjeni su manjim i srednjim nakladama. Služe za zlatotisak, slijepi tisak, suhi žig, a izrađujemo ih kemijskim postupkom jetkanja iz magnezij ploča različitih debljina.

Saznajte više

Grafička priprema

Bez dobre grafičke pripreme tiskarska i nakladnička produkcija može rezultirati potpuno neočekivano otisnutim materijalom zato ako nemate grafičku pripremu možemo Vam ponuditi brzu i profesionalnu uslugu grafičkog dizajna i kompletne grafičke pripreme za Vaše tiskane materijale i promotivne proizvode.

Saznajte više