U nastavku donosimo odgovore na najčešće postavljena pitanja:

Narudžbu za tisak budite slobodni uputiti nam telefonski na +38513793100 ili putem e-maila na mail@it-graf.hr, a valjani upit treba sadržavati sljedeće informacije:

– naziv naručitelja
– naziv proizvoda
– nakladu
– format (dimenzije proizvoda)
– opseg (broj stranica ili listova)
– vrstu i gramaturu papira
– tisak (način tiska – broj boja)
– vrstu dorade (foliotisak, plastifikacija, štancanje, numeracija, savijanje,..)
– način pakiranja (u pakete ili kutije)

Pripremu za tisak bilo logotipa i/ili materijala za kreativnu personalizaciju ljubazno molimo šaljite nam u vektorskom obliku; .ai, .eps, .pdf .tif, veličine do 5 MB. Za slanja većih datoteka koristite besplate usluge kao što su Jumbo Mail ili WeTransfer. Osnovne informacije o pripremi datoteke za tisak možete pronaći ovdje.

Ako nemate grafičku pripremu možemo Vam ponuditi brzu i profesionalnu uslugu grafičkog dizajna i kompletne grafičke pripreme za Vaše tiskane materijale i promotivne proizvode, no cijena ovisi o opsegu prilagodbe dizajna.

Da, naša napredna tehnologija omogućava nam izradu raličitih tehnika otiskivanja. Pripremu za klišee primamo e-mailom na klisei@it-graf.hr ili donešeno na nekom mediju (cd, usb stick). Priprema treba biti u .cdr, .eps, .pdf, .ai (svi tekstovi u krivuljama/path), .tif (na rezoluciji 300dpi min, poželjno više, black&white ili bitmap) formatu. Više informacija o pripremi datoteke za izradu klišea možete pronaći ovdje.

Ako ste prilikom naručivanja unijeli pogrešne informacije bilo bi najbolje da što prije kontaktirate naše prodajne savjetnike jer plaćenu i potvrđenu narudžbu u pravilu nije moguće otkazati, stoga reagirajte čim prije i javite da stignemo na vrijeme promijeniti narudžbu.

Da, dostavu na području grada Zagreba i uže okolice vršimo našim dostavnim vozilima. Ostalim naručiteljima dostavu organiziramo putem dostavljačke službe HP express.

Da, kontinuirano ulaganje u najsuvremeniju tehnologiju i stručni kadar omogućava nam tisak i izradu raznolikog asortimana proizvoda, svih oblika i veličina, kontaktirajte nas i naši stručni savjetnici rado će Vam pomoći pronaći najbolje rješenje za Vaše poslovanje.

Da, u mogućnosti smo napraviti tisak na majicu s motivom kakav želite, bilo da je riječ o logotipu Vaše tvrtke, kluba ili nekom originalnom dizajnu, a osim visoko kvalitetnog tiska u mogućnosti smo ponuditi i velik izbor majica (T-shirt, polo majice..) u svim veličinama i bojama.

Da, naša napredna tehnologija omogućava nam sublimacijski ispis s motivom kakav želite, bilo da je riječ o nekom originalnom dizajnu ili logotipu Vaše tvrtke, a osim visoko kvalitetnog tiska u mogućnosti smo ponuditi i velik izbor keramičkih šalica odlične kvalitete i razumne cijene.

Naš tisak vrlo je izdržljiv ako se koristi u skladu s tehničkim uputama o rukovanju te ovisno o korištenoj tehnici tiska trajati može i dvadesetak godina tako da ne morate brinuti o tome hoće li tisak izblijediti i s vremenom nestati.

Rok isporuke najčešće je od 3 do 7 radnih dana no točno vrijeme isporuke ovisi o kompleksnosti projekta.

Plaćenu i potvrđenu narudžbu u pravilu nije moguće otkazati, no bilo bi najbolje da svakako što prije kontaktirate naše prodajne savjetnike.

Za sve informacije i upite dostupni smo Vam od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 16 sati.

Prijavite se na naš newsletter

Preuzmite naš katalog usluga i proizvoda

ITgraf katalog dobavljaca #1
ITgraf katalog dobavljaca #2
ITgraf katalog dobavljaca #3
ITgraf katalog dobavljaca #4

Nazovite nas još danas!

Više od 30 godina s Vama!