Trebate ponudu?

Trebate ponudu?

Trebate ponudu?

3D naljepnice najbolji su način prezentacije Vašeg brenda jer daju naljepnici novu dimenziju, imaju finiju obradu i eleganciju te djeluju sofisticirano čime privlače više pažnje.

Sam proces izrade naljepnica sastoji se od više segmenata proizvodnje, a dizajn ovisi o odabiru materijala na koji će biti otisnut željeni motiv. Zahvaljujući širokoj paleti boja PVC folija u našoj ponudi, u mogućnosti smo izvesti kako jednostavne, tako i vrlo složene grafike i efekte.

Nakon tiska slijedi izrezivanje na željeni oblik te se na tako pripremljene naljepnice nanosi poliuretanska masa koja na otisku stvara efekt leće, i na vrlo efektan način povećava logo, poruku ili motiv otisnutog materijala.

Ta specijalna smola na 3D naljepnicama čini ih otpornima na ogrebotine ali i sve vremenske uvjete: sunce, kišu, snijeg te su pogodne za lijepljenje na bilo koju podlogu (plastika, metal, aluminij, drvo, staklo).

3D naljepnice mogu se lijepiti i na sve vrste proizvoda od reklamnih artikala tipa rokovnika, zidnih ili stolnih satova, mobitele, kompjutersku opremu, kućanske aparate, vozila, plovila, namještaj. 100% su ekološke bez teških metala, žive, olova i kositra.

Tisak 3D naljepnice moguć je u offset tehnici, sitotisku te digitalnom tisku koj je posebno pogodan za male naklade.

Primjenjuju se u svim granama industrije od proizvodnih do reklamnih, a naročito su česte u:

  • autoindustriji

  • nautici

  • proizvodnji računala

  • izradi privjesaka

Primjena brze i sofisticirane tehnologije koju u našoj proizvodnji koristimo omogućava nam kvalitetnu i raznoliku paletu inovativnih promotivnih rješenja (3D naljepnice, 3D magneti, 3D privjesci, 3D auto-moto naljepnice) od kojih svaka ima svoje posebne osobnosti, a za dodatnu atraktivnost proizvoda u mogućnosti smo u smolu dodati šljokice ili mirise.

Mirisne 3D naljepnice s aromom kave, kokosa, čokolade i vanilije, melise ili božićne jelke pružaju Vašem brendu ne samo fantastičan izgled, nego i miris pa ako ste se ikada pitali na koji način svoj proizvod istaknuti u masi, testirajte moć aromatične 3D naljepnice.

3D privjeske izrađujemo od plexiglassa u raznim oblicima i bojama po želji klijenata, od standardnih oblika do konturnog rezanja bilo kojeg željenog oblika.

Ova vrsta reklamnih privjesaka u kombinaciji s 3D smoliranim naljepnicama najbolja je reklama za Vaše poslovanje. Pružajući specifičan visoki sjaj, eleganciju i 3D efekt kao pod staklom, inovativan koncept smoliranih 3D naljepnica apliciran bilo na privjeske, magnete, suvenire ili drugi reklamni materijal, ima moć povećati atraktivnost proizvoda, što privlači kupce i pomaže u izgradnji prepoznatljivosti brenda.

3D privjesci

3D naljepnice

3D magneti

3D auto-moto

Želite li biti korak ispred ostalih, 3D naljepnice najbolji su način prezentacije   Vašeg poslovanja.

Osim 3D naljepnica nudimo i tisak naljepnica i etiketa u digitalnom tisku na samoljepivom papiru i PVC foliju.

Za produkcijski proces ispravna priprema dokumenta izuzetno je važna, a osnovne informacije o pripremi datoteke za tisak možete pronaći ovdje.

Kontaktirajte nas i naši stručni savjetnici pomoći će Vam pronaći najbolje rješenje za Vaše poslovanje.

Nazovite nas još danas!

Više od 30 godina s Vama!