Trebate ponudu?

Trebate ponudu?

Trebate ponudu?

Pojačavajući atraktivnost proizvoda, 3D mirisne naljepnice pružaju Vašem brendu ne samo fantastičan izgled, nego i miris.

Osjet njuha naše je najmoćnije osjetilo. Istraživanje njujorškog Sveučilišta Rockefeller pokazuje kako se na kraće periode sjećamo samo 1% onoga što smo dodirnuli, 2% onoga što smo čuli, 5% onoga što smo vidjeli, 15% onoga što smo okusili i čak 35% onoga što smo onjušili.

Osim toga istraživanje koje je proveo institut „The Sense of Smell” otkriva kako mirisi izazivaju slike, osjećaje, uspomene koje mogu snažno utjecati na emocionalno stanje i raspoloženje kupca, što ih čini spremnijima na trošenje.

Budući da su mirisi i emocije povezani, upotreba mirisa poput kave, kokosa ili vanilije praktična je podrška prodaji jer osim što potiču drage asocijacije, mirisni marketing omogućava povezivanje s klijentima na emocionalnoj razini.

Želite li istaknuti svoj proizvod u masi i stvoriti trajnu vezu sa svojim kupcima, testirajte moć smolirane 3D naljepnice s mirisom.

100% su ekološke bez teških metala, žive, olova i kositra te otporne na ogrebotine i sve vremenske uvjete: kišu, vlagu, UV zrake.

Iz naše ponude izdvajamo mirisne inspiracije:

  • svježe kuhane kave

  • osvježavajućeg milkshaka od vanilije

  • egzotičnog ploda kokosa

  • melise, božićne jelke, šume i borova..

Raznolike mogućnosti personalizacije omogućavaju izradu raznolike palete promotivnih rješenja, a pogodne za lijepljenje na bilo koju podlogu (plastika, metal, aluminij, drvo, staklo) mirisne naljepnice primjenjive su u svim industrijskim granama od proizvodnih do reklamnih.

Ako ste se ikada pitali na koji način svoj proizvod istaknuti u masi i učiniti ga atraktivnijim potencijalnim kupcima, uključite u svoj marketing osjetilo mirisa i ojačajte svoj brend.

Mirisni identitet važan je koliko i vizualni zato razmislite o svom brendu i povežite s klijentima na emocionalnoj razini.

Želite li brendirati svoj logotip novom dimenzijom, mirisne naljepnice najbolje su rješenje   koje će Vašu tvrtku izdvojit od konkurencije!

Miris ima uvjerljiviju moć od slika i riječi, zato ne zanemarujte snagu mirisa!

Potaknite drage asocijacije kod svojih klijenata, i miris kave ili svježe pečenih kolačića od kokosa ili božićne jelke iskoristite za stvaranje jače i trajnije veze s kupcima svojih proizvoda i/ili usluga.

Za više informacija pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr i naši stručni savjetnici rado će Vam pomoći pronaći najbolje rješenje za Vaše poslovanje.

Nazovite nas još danas!

Više od 30 godina s Vama!