Istaknite svoj brend bogatom ponudom promo materijala koju možemo personalizirati prema Vašim potrebama

Ostavljanje dobrog dojma na Vaše partnere i klijente od izuzetne je važnosti, zato izbor poslovnih poklona nije nimalo laka odluka. Reklamni materijali predstavljaju tvrtku i jačaju njen vizualni identitet.

Imati kvalitetan proizvod ili uslugu je odlična stvar, nema uspješnog brenda bez kvalitetnog proizvoda i/ili usluge ali bez pravog predstavljanja nitko neće spoznati vrijednost onoga što prodajete.

U današnjoj vizualnoj kulturi dobro vizualno predstavljanje ključno je za privlačenje pažnje, stoga prilikom odabira reklamnog poklona, bilo za poslovne partnere ili klijente na konferencijama, sajmovima i sličnim događanjima, dobro razmislite o dojmu koji želite ostaviti na svoje suradnike i potrošače.

Vizualno dopadljiv dizajn i kvalitetni promotivni poslovni pokloni pomažu istaknuti osobnost brenda i ostaviti dobar dojam na primatelje istih.

beCcreative katalog promo poklona
ekskluzivni pokloni za poslovne partnere

Osim toga, izgradnja uspješne robne marke prepoznatljive kvalitete povećava lojalnost postojećih klijenata, ali i osvaja pažnju novih.

Poslovni pokloni za klijente zato su važan segment svakog poslovanja, a rokovnici, ručnici, majice, šalice, punjači, USB memorija, kišobrani, kemijske,.. personalizirani logotipom ili sloganom Vaše tvrtke stalan su podsjetnik na Vaš brend i poslovanje. Želite li da se Vaša poruka pamti – I.T.-graf ima pravo rješenje za Vas.

U našoj ponudi imamo više od 10.000 promotivnih artikla za svaku priliku i za svaki budget. Istaknite svoj brend našom bogatom ponudom promo materijala koju možemo personalizirati prema Vašim potrebama.

Započnite pretragu za praktičnim i urbanim promo poklonima za Vaše partnere i klijente. Jedinstveni i moderni promo pokloni beCreative kolekcije istaknut će vrckavu osobnost i urbanost Vašeg brenda te oduševiti primatelje odvažnim dizajnom i igrom boja.

Za one ekskluzivne partnere, inspiraciju pronađite u katalogu luksuznih promotivnih proizvoda. Brendirani pokloni za poslovne ljude naših provjerenih dobavljača, oduševit će ih vrhunskim dizajnom i elegancijom u kombinaciji s funkcionalnošću u svakom detalju.

U našoj ponudi imamo i Ecofriendly promo proizvode od recikliranih i za okoliš prihvatljivih materijala. Ovi originalni poslovni pokloni uvjet su danas za mnoge EU sufinancirane projekte. Zavirite u ponudu i izaberite idealne EKO poklone iz linije koja brine za prirodu i okoliš.

Vjerujući kako je funkcionalnost osnovna stavka pri odabiru poklona za promociju, praktični poslovni pokloni s logotipom Vaše tvrtke, iz kolekcije More than gifts, oplemenit će svaki ured ili dom, i biti odličan svakodnevni podsjetnik na Vaš brend.

Istražite našu ponudu i pronađite najbolji promotivni materijal za Vaše poslovanje. Bez obzira tražite li prigodan poslovni poklon za muškarce ili Vam nedostaje ideja za poslovni poklon za žene, poslovni poklon paketi iz našeg asortimana mogu se u potpunosti personalizirati prema Vašim željama.

Ecofriendly poslovni pokloni
praktični reklamni pokloni

Primjena brze i sofisticirane tehnologije koju u našoj proizvodnji koristimo, omogućava nam i izradu i tisak najviše razine kvalitete, raznolikog asortimana proizvoda. Bilo da želite personalizirati proizvod iz naše ponude ili brendirati proizvod svoje tvrtke, u kombinaciji sa spretnim timom naših operatera, mogućnosti su neograničene.

Iz proizvodnog programa izdvajamo najinovativnija rješenja za brendiranje biznisa, a TexFlex, 3D naljepnice, mirisne naljepnice, lasersko graviranje, izrada klišea za zlatotisak ili reljefni tisak.. samo su neki od njih, koji proizvode i usluge naših klijenata izdvajaju od konkurencije.

Iskoristite prednost naših inovativnih tehnologija i predstavite se u najboljem svjetlu. Za više informacija pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr i naši stručni savjetnici pomoći će Vam razviti najbolje rješenje za Vaše poslovanje.

Preuzmite naše kataloge usluga i proizvoda

ITgraf katalog dobavljaca #1
ITgraf katalog dobavljaca #2
ITgraf katalog dobavljaca #3
ITgraf katalog dobavljaca #4

Nazovite nas još danas!

Više od 30 godina s Vama!