Promotivni ručnici sjajan su način da istaknete Vašu tvrtku i povećate prepoznatljivost brenda

U današnjoj vizualnoj kulturi dobro vizualno predstavljanje ključno je za privlačenje pažnje. Kvalitetni promotivni poslovni pokloni uz vizualno dopadljiv dizajn, ‘lice’ su Vaše tvrtke i mogu utjecati na povećanje prodaje, a naš I.T.graf vam najboljim marketinškim materijalima pomaže unaprijediti poslovanje i ojačati brend.

U našoj ponudi imamo više od 10.000 promotivnih artikla za svaku priliku i za svaki budget, a veseli reklamni ručnici jedni su od najpopularnijih promotivnih proizvoda. Zašto?

Izrađeni u Vašim bojama i personalizirani logotipom ili sloganom Vaše tvrtke, promotivni ručnici stalan su podsjetnik na Vaš brend i poslovanje.

jacquard rucnik s logotipom
dvobojna-izrada-rucnika-za-plazu-jacquard

Ljeti kada krene sezona godišnjih odmora i naglasak nam je na uživanju u zasluženom odmoru bilo na plažama Hrvatske ili svijeta, brendirani ručnici su najbolji promotivni materijal za Vaše partnere i klijente. Svi trebaju ručnik za plažu, piknik, sportske aktivnosti, kućnu upotrebu i to marketinški ručnik čini izuzetno korisnim poslovnim poklonom.

Osim toga, promotivni ručnici imaju veliko područje za aplikaciju logotipa te izuzetno dugi vijek trajanja. Kvalitetan promotivni ručnik za plažu može trajati i desetak godina, a svo to vrijeme primatelje će podsjećati na Vaš brend i poslovanje. Također, dugogodišnja uporaba promo ručnika na raznim lokacijama omogućuje i dulju izloženost Vašeg brenda pogledima, što je još jedan sjajan argument za ulaganje u atraktivan i kvalitetan promotivni ručnik.

Zato požurite, kontaktirajte nas za izradu promotivnih ručnika još danas i na upečatljiv način predstavite svim potencijalnim kupcima.

Dimenzije reklamnih ručnika

Promotivni ručnici izrađuju se u raznim dimenzijama, a neke od standardnih su:

  • 30 x 50 cm – mali ručnik za ruke
  • 50 x 100 cm – ručnik za tuširanje
  • 70 x 140 cm – ručnik za brisanje i plažu
  • 80-100 x 180 cm – ručnik za plažu

Što se tiče debljine, također postoje razne opcije, a najčešće su od 400 – 500 g/m2.

dvobojna-izrada-rucnika-za-plazu

Izrada reklamnih ručnika

Moderne tehnike personalizacije tekstilnih artikala, omogućuju više tehnika proizvodnje, a svaka ima svoje jedinstvene prednosti. Reklamni ručnici izraditi se mogu u željenoj boji i dizajnu te kombinaciji s bordurom i višebojnim tkanjem.

promotivni-rucnik-s-bordurom
reklamni ručnici

Najveća prednost izrade brendiranog ručnika:

  • Izuzetno koristan predmet

  • Veliko područje za aplikaciju logotipa

  • Velika uočljivost

  • Dugi vijek trajanja

Svi ručnici za plažu iz naše ponude iznimne su kvalitete te pružaju visoku apsorpciju vode i mekoću na dodir. Iskoristite prednosti promo ručnika za prezentaciju svog poslovanja i brand visibility rast pod suncem.

Za kompleksnije i maštovitije dekoriranje, budite slobodni kontaktirati nas pozivom na 01 3793 100 ili slanjem upita na kalkulacije@it-graf.hr i naši stručni savjetnici pomoći će Vam razviti najbolje rješenje za Vaše poslovanje.

Nazovite nas još danas!

Više od 30 godina s Vama!