Pribor za pisanje

Kemijske olovke neizostavan su asortiman promocije i poslovnog darivanja, a uz našu vrhunsku uslugu raznovrsnih tehnika tiska ili gravure, idealan su način promocije Vašeg poslovanja.

U našoj bogatoj ponudi pribora za pisanje imamo olovke, nalivpera i kvalitetne kemijske olovke raznih proizvođača s metalnim ili plastičnim tijelom, kemijske olovke s vrhom za zaslone osjetljive na dodir kao i antibakterijske olovke izrađene od ABS materijala s antibakterijskim svojstvima koji Vas štite tijekom njihove uporabe.

Antibakterijske olovke savršene su za korištenje na javnim mjestima, u medicinskim ustanovama te na svim radnim mjestima gdje su danas potrebni sterilni uvjeti.

Također, opremljeni najsuvremenijim strojevima za dotisak, nudimo uslugu personalizacije promotivnih materijala prema Vašim željama.

JESTE LI ZNALI? Personalizacija proizvoda donosi 31% veći profit u odnosu na standardne promotivne materijale.

Dotisak na kemijske olovke vršimo laserom, graviranjem ili tiskamo tamponom, UV-om i sitotiskom.

Kontaktirajte nas i provjerite bogatu ponudu promo materijala koju možemo personalizirati prema vašim potrebama. Za više informacija nazovite 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr

Opis

Za točnu cijenu kemijske olovke i specifikacije artikla budite slobodni kontaktirati nas na 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr i naši stručni savjetnici rado će Vam dati sve tražene informacije.

Go to Top