• WEAVE vezica za akreditacije podesiva je poliesterska vezica s metalnim karabinjerom i sigurnosnom bravom. Pogodna je za brendiranje različitim tehnikama tiska, a moguće je i isticanje uz fenomenalne 3D naljepnice. Cijena ovisi o količini, tehnici tiska, opsegu prilagodbe dizajna i sl.
  JESTE LI ZNALI? Personalizacija proizvoda donosi 31% veći profit u odnosu na standardne promotivne materijale.
  Za više informacija o proizvodu i mogućnostima personalizacije nazovite 01 3793 100 ili ispunite obrazac i zatražite informativnu ponudu.
 • Laserski pokazivač UWE isporučuje se kutiji s magnetnom kopčom. Set je pogodan za brendiranje različitim tehnikama tiska, a moguće je i isticanje uz fenomenalne 3D naljepnice. Cijena ovisi o količini, tehnici tiska, opsegu prilagodbe dizajna i sl.
  JESTE LI ZNALI? Personalizacija proizvoda donosi 31% veći profit u odnosu na standardne promotivne materijale.
  Za više informacija o proizvodu i mogućnostima personalizacije nazovite 01 3793 100 ili ispunite obrazac i zatražite informativnu ponudu.
 • Praktični i jednostavni za montažu Roll Up banner idealan je za sajmove, prezentacije ili konferencije. Dolazi uz pingvin stalak i platnenu futrolu s ručkama za lakše prenošenje i zaštitu od oštećenja i prašine. Cijenu izrade određuje dimenzija, vrsta materijala na kojem se vrši print, dorada i potrebna količina. Ovisno o potrebnoj nakladi (za veće količine preporučujemo offset tisak, za manje digitalni tisak) prije slanja pripreme pročitajte upute za slanje dokumenta ili zatražite ponudu.
 • Prezentacijski zid (pop-up) samostojeći je reklamni zid koji uz pomoć svoje metalno-plastične konstrukcije može nositi veliku reklamnu površinu od čak 9 m2. Materijal za grafiku je PVC platno na koje digitalno tiskamo u visokoj rezoluciji (minimalno CMYK). Platno s grafikom se na sklopivu aluminijsku konstrukciju montira pomoću magnetnih trakica. U kompletu možemo isporučiti dvije halogene lampe/reflektora s prekidačem (uključujući i kabel) po minimalno 120 W svaka koji se montiraju na aluminijsku konstrukciju. Platno s grafikom i sklopiva aluminijska konstrukcija pakiraju se u transportnu torbu s ručkama i kotačićima radi lakšeg transporta. Cijenu izrade određuje dimenzija, vrsta materijala na kojem se vrši print, dorada i potrebna količina te opseg prilagodbe dizajna i sl. Ovisno o potrebnoj nakladi (za veće količine preporučujemo offset tisak, za manje digitalni tisak) prije slanja pripreme pročitajte upute za slanje dokumenta ili zatražite ponudu.
 • Stolni kalendar praktično je i korisno rješenje koje ako krasi identitet Vaše tvrtke pruža dugotrajnu reklamu kroz čitavu godinu. Personalizirati ih možemo prema Vašim potrebama, a cijena tiska određuje se prema količini, vrsti papira, tehnikama tiska, uvezu, doradi, opsegu prilagodbe dizajna i sl. Ovisno o potrebnoj nakladi (za veće količine preporučujemo offset tisak, za manje digitalni tisak) prije slanja pripreme pročitajte upute za slanje dokumenta ili zatražite ponudu.
 • Zidni kalendari sa spiralom i kukicom za vješanje praktično su i korisno rješenje koje ako krasi identitet Vaše tvrtke pruža dugotrajnu reklamu kroz čitavu godinu. Personalizirati ih možemo prema Vašim potrebama, a cijena tiska određuje se prema količini, vrsti papira, tehnikama tiska, uvezu, doradi, opsegu prilagodbe dizajna i sl. Ovisno o potrebnoj nakladi (za veće količine preporučujemo offset tisak, za manje digitalni tisak) prije slanja pripreme pročitajte upute za slanje dokumenta ili zatražite ponudu.
 • Mali uredski ovlaživač zraka savršeno je promotivno rješenje za Vaše poslovne partnere. Modernog je i jednostavnog oblika, s drvenim vanjskim vrhom. Možete mu dodati mirise ili eterična ulja za mirisniji prostor. Tih je, lagan i lako prenosiv što omogućuje opuštanje uz ugodne mirise u bilo kojem prostoru. Pogodan je za dotisak Vašeg loga ili slogana pa ga personalizirati možete po želji i tako razveseliti svoje poslovne partnere.
 • Poslovni kalendari praktično su i korisno rješenje koje ako krasi identitet Vaše tvrtke pruža dugotrajnu reklamu kroz čitavu godinu. Tromjesečni kalendari funkcionalni su, jer na svakom listu nude pregled 3 mjeseca: prethodnog, aktualnog i narednog. Zaglavlje kalendara može biti uvezeno spiralom ili lijepljeno (3 bloka), a personalizirati ga možemo motivom po Vašoj želji. Osim kalendara ponudit Vam možemo i dizajn zaglavlja te dotisak na glavu kalendara digitalnim ili offsetnim tiskom.
  JESTE LI ZNALI? Tijekom vremena korištenja promotivni poslovni kalendari generiraju preko 850 impresija
  Budite brzi, iskoristite tu prednost i naručite još danas zidni poslovni kalendar s atraktivnim motivom Vašeg poslovanja. Za više informacija nazovite 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr SAZNAJTE: Zašto je izbor poslovnih kalendara na kraju godine, dobra poslovna odluka!
Go to Top