Prezentacijski zid

Prezentacijski zid (pop-up) samostojeći je reklamni zid koji uz pomoć svoje metalno-plastične konstrukcije može nositi veliku reklamnu površinu od čak 9 m2.

Materijal za grafiku je PVC platno na koje digitalno tiskamo u visokoj rezoluciji (minimalno CMYK). Platno s grafikom se na sklopivu aluminijsku konstrukciju montira pomoću magnetnih trakica. U kompletu možemo isporučiti dvije halogene lampe/reflektora s prekidačem (uključujući i kabel) po minimalno 120 W svaka koji se montiraju na aluminijsku konstrukciju. Platno s grafikom i sklopiva aluminijska konstrukcija pakiraju se u transportnu torbu s ručkama i kotačićima radi lakšeg transporta.

Cijenu izrade određuje dimenzija, vrsta materijala na kojem se vrši print, dorada i potrebna količina te opseg prilagodbe dizajna i sl. Ovisno o potrebnoj nakladi (za veće količine preporučujemo offset tisak, za manje digitalni tisak) prije slanja pripreme pročitajte upute za slanje dokumenta ili zatražite ponudu.

Opis

Veliki samostojeći prezentacijski zid (eng. pop up wall)

  • dimenzije: 400 x 300 cm
  • prijanjajuće magnetne trake
  • 2 halogene lampe
  • torba s kotačićima

Kontaktirajte nas za više informacija na 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr i naši stručni savjetnici rado će Vam dati sve tražene informacije.

Go to Top