• URBAN je svestrani ruksak od visokokvalitetnog soft shella. Dizajniran je za prijenosna računala do 14" i tablete do 10,5". URBAN-ova vodootpornost ga čini jedinstvenim objektom. Nepropusnost duguje svom materijalu i dizajnu patentnih zatvarača koji štite unutrašnjost ruksaka. Prednji džep je prostran, a pristup njemu je vrlo intuitivan. Podesivi remeni i ručka doprinose svestranosti ruksaka.
  JESTE LI ZNALI? 50% potrošača vjerojatnije će poslovati s brendom/ kompanijom od koje su primili promotivnu torbu
  Za više informacija o proizvodu i mogućnostima personalizacije nazovite 01 3793 100 ili ispunite obrazac i zatražite informativnu ponudu.
 • DIVERGENT II je elegantan ruksak s mješavinom suvremenih materijala. Dolazi u dva tona tkanine s kontrastnom s crnom u imitaciji kože. Remen s kopčom i visokokvalitetni metalni zatvarač pojačavaju njegovu eleganciju i daju sjaj proizvodu. Unutarnji pretinac s elegantnim dizajnom i detaljima od imitacije kože, sadrži podstavljeni džep za računalo do 15,6'' i dva džepa s patentnim zatvaračima. Jedan od džepova izrađen je od elastičnog materijala, što mu daje veću mogućnost skladištenja. Podesive bočne kopče, mogu poslužiti kao potpora za postavljanje predmeta, vješanja jakne ili kao potpora za kabel slušalica. Remen i ručka pojačani su za veću udobnost, stražnji džep i skriveni prednji džep štite od krađe. Uz sve ova ženska torba uključuje i remen za kolica.
  JESTE LI ZNALI? Promo torbe i vrećice u periodu svog korištenja ostvaraju najveći broj prikazivanja
  Za više informacija o proizvodu i mogućnostima personalizacije nazovite 01 3793 100 ili ispunite obrazac i zatražite informativnu ponudu.
 • ROVER svestrani ruksak prilagodljiv je svakom izgledu zbog svog modernog i laganog materijala: mikrofibre. Idealan je za nošenje osobnih stvari tijekom šetnje ili putovanja. Može se koristiti u dvije veličine: s preklopljenim gornjim dijelom ili otvorenim. Donji dio u imitacija kože omogućuje jednostavno čišćenje. Unutra se nalazi pretinac i džep za dodatnu opremu s odvojivom naramenicom koja omogućuje različite oblike uporabe: ruksak ili torbu preko ramena, savršenu za užurbani svakodnevni život i nošenje osnovnih potrepština.
  JESTE LI ZNALI? Promo torbe u periodu svog korištenja ostvaraju čak 3300 prikazivanja
  Za više informacija o proizvodu i mogućnostima personalizacije nazovite 01 3793 100 ili ispunite obrazac i zatražite informativnu ponudu.
 • Torbica za struk s patentnim zatvaračem, podesivim remenom i izlazom za slušalice praktičan je i funkcionalan dodatak za ljude u pokretu. Bilo u šetnji, naizletu ili treningu, nosiocu oslobađa ruke, ne opterećuje leđa, a nadohvat ruke čuva najnužnije potrebne stvari. Pogodna je za dotisak logotipa ili drugog motiva po Vašoj želji. Cijena ovisi o količini, tehnici tiska, opsegu prilagodbe dizajna i sl.
  JESTE LI ZNALI? Personalizacija proizvoda donosi 31% veći profit u odnosu na standardne promotivne materijale.
  Za više informacija o proizvodu i mogućnostima personalizacije nazovite 01 3793 100 ili ispunite obrazac i zatražite informativnu ponudu.
 • Rashladna torba za hranu YORK. Savršena za ponijeti užinu u školu, posao, kampiranje ili druge aktivnosti na otvorenom. Jednako je prikladna za tople i hladne obroke do 4L. Izvana je papirnata, a u unutrašnjosti podstavljena podstavom od netkanog polipropilena i aluminijskom toplinskom izolacijom. Pogodna za dotisak logotipa ili drugog motiva prema Vašim potrebama. Cijena ovisi o količini, tehnici tiska, opsegu prilagodbe dizajna i sl.
  JESTE LI ZNALI? Promotivni pribor iz prehrambene kategorije vlasnici u prosjeku zadrže i do 12 mjeseci.
  Za više informacija o proizvodu i mogućnostima personalizacije nazovite 01 3793 100 ili ispunite obrazac i zatražite informativnu ponudu.
 • CANARY platnena vrećica od netkanog polipropilena (80 g/m²) s toplinski ljepljenim rubovima i ručkama od 75 cm.
  Idealna za nošenje u torbi, odlazak u kupovinu ili nešto ponijeti u zadnji tren.
  Pogodna za dotisak logotipa ili drugog motiva prema Vašim potrebama. Cijena ovisi o količini, tehnici tiska, opsegu prilagodbe dizajna i sl. Za više informacija o proizvodu i mogućnostima personalizacije nazovite 01 3793 100 ili ispunite obrazac i zatražite informativnu ponudu.
 • Eko platnene vrećice moderan su, inovativan i ekološki obojen poslovni poklon. U našoj ponudi imamo velik izbor kvalitetnih eko torba za sve prilike. Bilo da trebate vrećicu za kupovinu ili putovanja, platnene vrećice mogu zamijeniti plastične u svim prigodama. Zavirite u katalog naše bogate ponude platnenih vrećica koje možemo personalizirati prema Vašim potrebama.
 • U našoj ponudi imamo velik izbor kvalitetnih promotivnih torbi za sve prilike. Bilo da trebate ruksak, torbe za prijenosno računalo, torbe za dokumente, sportske torbe, torbe za plažu, rashladne torbe, torbe za kupovinu, kozmetičke torbe, malu torbu za preko ramena, putne torbe ili kofer, zavirite u katalog naše bogate ponude torbi koju možemo personalizirati prema Vašim potrebama.
Go to Top