Texflex je nova tehnologija izrade amblema, logotipa i značaka s bezbrojnim mogućnostima kombiniranja boja u nevjerojatnoj rezoluciji.

Odabirom ekskluzivne Texflex tehnologije, do sada neviđene u regiji, možete promovirati svoj logotip ili brend s potpuno novim mogućnostima te podići svoje marketinške aktivnosti na izuzetnu novu razimu.

Pri usporedbi s dosadašnjim tehnologijama, Texflex se odlikuje izrazito sitnim detaljima metalnog efekta i kolornog tiska, čime stavlja ovakav način izrade izvan svake konkurencije.

Prednost ove tehnologije je:

  • realna boja logotipa, baš kao iz knjige grafičkih standarda, te lagano apliciranje Texflex amblema na gotovo svaki materijal.

Tehnologija se najviše koristi pri otisku na uniforme, sportsku opremu, brendiranje sportskih marki i sl., a osim za otisak na tekstilu moguće ju je primijeniti i na plastici, metalu, keramici, drvetu.

Texflex je sinonim za novost na tržištu grafike, marketinga i promocije.

Bez obzira želite li personalizirati svoju ideju ili brendirati proizvod svoje tvrtke, u kombinaciji sa najkompleksnijim asortimanom tehnologija i spretnim timom naših operatera, mogućnosti su neograničene.

Kontaktirajte nas i naši stručni savjetnici rado će Vam pomoći pronaći najbolje rješenje za Vaše poslovanje.

Promotivni proizvodi namjenjeni za tisak Vašeg logotipa:
Promo materijal za dostisak:

Nazovite nas još danas!

Više od 30 godina s Vama!

Pošaljite upit
Dogovorite sastanak