I.T.graf logo

Prezentacijski zid

Prezentacijski zid (pop-up) samostojeći je reklamni zid koji uz pomoć svoje metalno-plastične konstrukcije može nositi veliku reklamnu površinu od čak 9 m2.

Materijal za grafiku je PVC platno na koje digitalno tiskamo u visokoj rezoluciji (minimalno CMYK). Platno s grafikom se na sklopivu aluminijsku konstrukciju montira pomoću magnetnih trakica. U kompletu možemo isporučiti dvije halogene lampe/reflektora s prekidačem (uključujući i kabel) po minimalno 120 W svaka koji se montiraju na aluminijsku konstrukciju. Platno s grafikom i sklopiva aluminijska konstrukcija pakiraju se u transportnu torbu s ručkama i kotačićima radi lakšeg transporta.

Cijenu izrade određuje dimenzija, vrsta materijala na kojem se vrši print, dorada i potrebna količina te opseg prilagodbe dizajna i sl. Ovisno o potrebnoj nakladi (za veće količine preporučujemo offset tisak, za manje digitalni tisak) prije slanja pripreme pročitajte upute za slanje dokumenta ili zatražite ponudu.

Kategorija:

Opis

Veliki samostojeći prezentacijski zid (eng. pop up wall)

  • dimenzije: 400 x 300 cm
  • prijanjajuće magnetne trake
  • 2 halogene lampe
  • torba s kotačićima

Kontaktirajte nas za više informacija na 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr i naši stručni savjetnici rado će Vam dati sve tražene informacije.

Go to Top