I.T.-graf tiskara pruža raznovrsne tiskarske usluge za proizvodnju raznih proizvoda grafičke industrije vrhunske kvalitete te za tiskarsku djelatnost neophodnih usluga kao što je osvjetljavanje filmova, izrada klišeja za foliotisak, strojno sabiranje araka, spiralni uvez, izrada dizajnerskog rješenja i grafičke pripreme.

Širokom paletom modernih strojeva za tisak i doradu zaokružili smo on-site proizvodni proces u našem pogonu što nam jamči visokoprodukcijski tisak, ubrzava proizvodni proces i smanjuje sam trošak proizvodnje.

Bez obzira koju vrstu tiskarske usluge trebate – I.T.-graf ima rješenje za Vas!

Offset tisak

Pogodan za proizvode manjih i srednjih naklada, tisak iz arka tradicionalno je orijentiran na izradu knjiga, časopisa, brošura, monografija i drugih zahtjevnih proizvoda, s finim prikazom detalja i širokim spektrom boja, uz mogućnost lakiranja.

Digitalni tisak

Idealan za tisak manjih naklada tipa knjige u nekoliko primjeraka, probni otisci, personalizirani materijali te drugi tiskani promotivni materijal (plakati, posjetnice, pozivnice, naljepnice, etikete,..) s kratkim rokom izrade.

Sitotisak

Sitotisak je najstarija tehnika tiska koja se koristi za tisak na razne materijale kao npr. tisak na tekstil, tisak na drvo, tisak na metal, tisak na PVC podloge, tisak na keramiku, tisak na gumu, tisak na papir ili različite promotivne artikle.

3D naljepnice

Inovativan koncept 3D naljepnice na vrlo efektan način prezentira vrijednost Vašeg brenda, ističući atraktivan motiv ili logotip tvrtke na proizvodu te učinkovito izdvaja tvrtku nad konkurencijom.

Texflex

TEXFLEX je nova tehnologija izrade amblema, logotipa, naljepnica koja se odlikuje izrazito sitnim detaljima metalnog efekta i kolornog tiska što, u odnosu na prijašnje tehnologije, ovu inovativnu metodu stavlja van svake konkurencije.

Lasersko rezanje i graviranje

Bez obzira želite li personalizirati svoju ideju ili brendirati proizvod svoje tvrtke, u mogućnosti smo Vam ponuditi uslugu laserskog rezanja i graviranja na različite materijale poput drva, pleksiglasa ili metala.

Grafička dorada

Za završni izgled grafičkog proizvoda i njegovo korištenje potrebna je grafička dorada, a opremljeni suvremenim strojevima i stručnom radnom snagom, u našem pogonu pružamo vrhunsku strojnu i manualnu uslugu grafičke dorade svih tiskovnih forma.

Izrada klišea

Ekonomični i kratkog roka izrade magnezijevi klišei namijenjeni su manjim i srednjim nakladama. Služe za zlatotisak, slijepi tisak, suhi žig, a izrađujemo ih kemijskim postupkom jetkanja iz magnezij ploča različitih debljina.

Grafička priprema

Bez dobre grafičke pripreme tiskarska i nakladnička produkcija može rezultirati potpuno neočekivano otisnutim materijalom zato ako nemate grafičku pripremu možemo Vam ponuditi brzu i profesionalnu uslugu pripreme za sve tehnike tiska.

Nazovite nas još danas!

Više od 30 godina s Vama!