Znate li zašto je izbor poslovnih kalendara na kraju godine dobra poslovna odluka?

Prepoznatljiv branding važan je faktor svakog uspješnog poslovanja, a poslovni trodijelni kalendar praktično je i korisno rješenje koje pruža dugotrajnu i povoljnu reklamu kroz čitavu godinu.

U današnjem užurbanom tempu života vrlo je važno pravilno raspolagati vremenom pa gotovo da nema osobe koja kalendar svakodnevno ne koristi.

Oni spretniji koji su naučili kako uspješno upravljati vremenom, kalendarom prate predstojeće događaje, obveze, sastanke planirajući svoje aktivnosti za sljedeći dan, tjedan i/ili mjesec i zapisuju ih u rokovnik.

Na taj način stvaraju životne i poslovne planove koji ih tjeraju da ostvaruju sjajne rezultate i izvuku maksimum iz svakodnevnih aktivnosti. Zato su zidni kalendari odlično rješenje za organiziranje vremena i događaja pa kada klijenti prime kalendar koji krasi identitet vaše tvrtke, znaju koliko Vam je vrijeme dragocjena roba ali i koliko ulažete u svoje poslovanje i poslovne procese.

Većina ima lošu naviku da ne cijeni vrijeme, no vrijeme je najskuplja valuta na svijetu.

Omogućite svojim klijentima i poslovnim suradnicima da Vas percipiraju na pravi način. Imidž brenda sastoji se od milijun malih stvari koje svakodnevno radimo. Izaberite personalizirani podsjetnik na svoje poslovanje koji će uljepšati svaki prostor.

Tromjesečni ili trodijelni kalendari funkcionalni su i praktični, jer na svakom listu nude pregled 3 mjeseca – prethodnog, aktualnog i narednog. Zaglavlje kalendara može biti uvezeno spiralom ili lijepljeno (3 bloka), a personalizirati ga možete originalnim grafičkim rješenjem i tako ga iskoristiti za stvaranje vidljivosti i promociju vašeg brenda.

Zidni poslovni kalendar s logotipom vaše tvrtke osim što će ugodno iznenaditi vašeg poslovnog partnera, dodatno će pomoći da o Vama još dugo razmišljaju jer će sa svakim korištenjem podsjećati na Vas i Vaš brend. Zato svoj zidni kalendar učinite zabavnim i atraktivnim kako bi, kao dekoracija ureda ili stana vaših klijenata, pronašli svoje mjesto na zidu.

Uvijek je lijepo vidjeti da poslovni partneri drže jedni do drugih pa iskoristite prednost zidnog kalendara koji 365 dana stoji u uredu Vaših poslovnih partnera, i pokažite koliko i Vi cijenite njihovo vrijeme.

Poslovni pokloni važan su dio učvršćivanja veza između klijenata, a jednostavna gesta, poput slanja kalendara sa zahvalom na uspješnoj suradnji, može pretvoriti jednostruke klijente u cjeloživotne poslovne partnere.

Kako bi bili sigurni u kvalitetu i preciznost izrade, obratite nam se s povjerenjem i prepustite u ruke naših vrsnih kreativaca.

Osim kalendara I.T.-graf Vam može ponuditi i dizajn zaglavlja te dotisak na glavu kalendara digitalnim ili offsetnim tiskom.

Za više informacija nazovite nas na: 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr i naši stručni savjetnici pobrinut će se da Vaša narudžba bude perfektno izrađena.

trodijelni kalendari

Nazovite nas još danas!

Više od 30 godina s Vama!