Promo termos boca

Promo termos boca praktičan je promotivni materijal za Vaše projekte.

U našoj ponudi imamo velik izbor termosica s odličnim svojstvima održavanja temperature tekućine. Dostupne su u različitim modelima, bojama i dimenzijama, i pogodne za personalizaciju na različite načine.

JESTE LI ZNALI? Promotivni pribor za piće njihovi vlasnici u prosjeku zadrže i do 12 mjeseci

Dotisak logotipa ili motiva po želji na termo boce vršimo laserom ili tiskamo tamponom i UV tiskom, ovisno o podlozi i dogovoru. Otisak je dugotrajan i postojan, jedino su kod artikala obloženih bambusom, moguće male razlike u boji, što može utjecati i na konačni rezultat dekoracije.

Zavirite u kataloge naše bogate ponude promotivnih materijala koje možemo personalizirati prema Vašim potrebama i odaberite idealan promo materijal za Vaše projekte.

Kategorija:

Opis

Promo termos boca dostupne su u različitim modelima, bojama i dimenzijama. Lagane i praktične, ove visokokvalitetne termo boce od nehrđajućeg čelika s dvostrukom izolacijom održavaju tekućinu hladnom do 24 sata ili vrućom 12 sati.

  • volumen: 400 – 600 ml
  • visina: 22 – 25 cm
  • promjer: 6 – 7 cm

Za točnu cijenu i specifikacije promo termosica, budite slobodni kontaktirati nas na 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr. Naši stručni savjetnici rado će Vam dati sve tražene informacije.

 

Go to Top