Promo boce za vodu

Promo boce za vodu praktičan su promotivni materijal za Vaše projekte. U našoj ponudi imamo velik izbor bočica za vodu. Od modernih, elegantnih, luksuznih do sportskih, staklenih, od nehrđajućeg čelika i tritana, plastičnih bez BPA, sklopivih i brojnih drugih.

Dostupne su u različitim modelima, bojama i dimenzijama, i pogodne za personalizaciju logotipom ili motivom po želji na različite načine.

JESTE LI ZNALI? Promotivni pribor za piće vlasnici u prosjeku zadrže i do 12 mjeseci.

Dotisak na boce za vodu vršimo laserom ili tiskamo tamponom i UV tiskom, ovisno o podlozi i dogovoru. Otisak je dugotrajan i postojan, jedino su kod artikala obloženih bambusom, moguće male razlike u boji, što može utjecati i na konačni rezultat dekoracije.

Zavirite u kataloge naše bogate ponude promotivnih materijala koje možemo personalizirati prema Vašim potrebama i odaberite idealan promo proizvod za jelo i piće za Vaše projekte.

Opis

Promo boce za vodu izrađene su od plastike, stakla, nehrđajućeg čelika, bez štetnih tvari i BPA. Dostupne su i u raznim bojama i različitih kapaciteta.

  • volumen: 420 – 650 ml
  • visina: 22 – 24.5 cm
  • promjer: 6 – 8 cm

Za točnu cijenu i specifikacije promo boca za vodu, budite slobodni kontaktirati nas na 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr. Naši stručni savjetnici rado će Vam dati sve tražene informacije.

 

Go to Top