Bežične slušalice DESCRY

DESCRY su elegantne bežične slušalice izrađene od metala i ABS-a. Zbog tehničkih karakteristika spadaju pod predmete visoke funkcionalnosti. Sadrže Bluetooth 5.0 prijenos koji omogućuje domet do 10 m. Njegove značajke uključuju: mikrofon, gumb za odgovaranje na pozive i povezivanje s popisom za reprodukciju mobilnog uređaja.

Punjač je kompatibilan s mikro USB-om i ima kapacitet od 500mAh. Slušalice imaju frekvenciju od 20Hz-20kHz i snagu od 5mW (32Ω). Njegova autonomija u upotrebi je do 3 sata, a u stanju čekanja do 300 sati.

Isporučuju se u poklon kutiji pogodnoj za brendiranje različitim tehnikama tiska, a moguće je i isticanje uz fenomenalne 3D naljepnice. Cijena ovisi o količini, tehnici tiska, opsegu prilagodbe dizajna i sl.

JESTE LI ZNALI? Personalizacija proizvoda donosi 31% veći profit u odnosu na standardne promotivne materijale.

Za više informacija o proizvodu i mogućnostima personalizacije nazovite 01 3793 100 ili ispunite obrazac i zatražite informativnu ponudu.

Kategorije: ,

Opis

Bežične slušalice DESCRY.

  • Dimenzije: 31 x 78 x 38 mm
  • Punjač: 79 x 40 x 32 mm
  • Materijal: metal i ABS-a
  • Isporučuju se u poklon kutiji
  • Dimenzije kutije: 128 x 110 x 58 mm

Zbog dinamičnosti tržišta moguće je da ponuda na web stranici odstupa od stvarnog stanja zaliha na svjetskom tržištu. Za točnu informaciju o raspoloživosti proizvoda nazovite 01 3793 100 ili pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr, i naši stručni savjetnici rado će Vam pomoći pronaći najbolje rješenje za vaše poslovanje!

Go to Top