Stigao nam je novi katalog božićnih poslovnih poklona za sezonu 2022. Prelistajte ponudu i spremni dočekajte sezonu darivanja.

Božićni pokloni za poslovne partnere odličan su način da privučete pažnju na svoj brend i poslovanje, a ujedno se i zahvalite klijentima, partnerima, zaposlenicima i dobavljačima na dobroj suradnji i lojalnosti.

Pa iako se čini da do kraja godine i blagdana ima još dosta vremena, odabir idealnog poklona zahtjeva dosta promišljanja, zato je upravo sada pravo vrijeme za planiranje i odabir novogodišnjih poklona za Vaše poslovne partnere.

Pružajući dugotrajnu i povoljnu reklamu kroz čitavu godinu, poslovni pokloni personalizirani logotipom ili sloganom Vaše tvrtke prilika su da učvrstite poslovnu suradnju. Osim što će vaši božićni poklon paketi primatelje ugodno iznenaditi, dodatno će pomoći da o Vama još dugo razmišljaju jer će ih sa svakim korištenjem podsjećati na Vas i Vaš brend.

No jednako kao i klasični pokloni, i promotivni poslovni pokloni podliježu trendovima, što dodatno komplicira njihov odabir. Osim za božićne i novogodišnje blagdane, dobro osmišljeni promo pokloni mogu poslužiti i kao prigodan suvenir prilikom nastupa tvrtke na različitim konferencijama i sajmovima.

ITgraf katalog2022 promotivni poslovni pokloni

Vjerujući kako je funkcionalnost osnovna stavka pri odabiru poklona za promociju, našu ponudu smo dodatno obogatili brojnim sezonskim artiklima koji će oduševiti primatelje i biti odličan svakodnevni podsjetnik na Vaš brend.

novogodišnji pokloni za poslovne partnere

Specijalnu ponudu ovosezonskog novogodišnjeg reklamnog materijala čini preko 400 artikala, dostupnih u više boja, modela, materijala. Od ekonomičnih promotivnih poklona do ekskluzivnih VIP poklona poslovne galanterije. Svi božićni poslovni pokloni u ponudi inovativni su, praktični, održivi i trendi, a većina zadovoljava nekoliko održivih elemenata, indicirajući izradu od provjerenih recikliranih materijala, uštedu vode u proizvodnji, nisku apsorpciju ugljikova dioksida u životnom ciklusu proizvoda i dr.

Svi su artikli pogodni za brendiranje različitim tehnikama tiska i/ili gravure, a moguće je i isticanje uz fenomenalne 3D naljepnice.

Pružajući specifičan visoki sjaj, eleganciju i 3D efekt kao pod staklom, inovativan koncept smoliranih 3D naljepnica ima moć povećati atraktivnost proizvoda, što privlači kupce i pomaže u izgradnji prepoznatljivosti brenda.

Istražite našu ponudu i pronađite najbolji promotivni materijal za Vaše poslovanje. Za svakoga postoji savršen dar. Bez obzira tražite li ideje za božićne poklone ili promociju poslovanja na konferencijama, sajmovima i sličnim događanjima, poslovni poklon paketi iz našeg asortimana mogu se u potpunosti personalizirati prema Vašim potrebama. Započnite pretragu za praktičnim promo poklonima za Vaše partnere i klijente u našem katalogu.

Kape, šalovi, deke, ručnici, torbe, vrećice, uredski pribor, pribor za jelo i piće, mobilna i audio oprema samo je dio ponude ekskluzivnih marki i prilagodljivih darovnih setova, koji će personalizirani logotipom ili sloganom Vaše tvrtke istaknuti osobnost Vašeg brenda i ostaviti dobar dojam na primatelje Vaših darova.

božićni pokloni za poslovne partnere
Pokloni za poslovne partnere

Želite li da se Vaša poruka pamti – I.T.-graf ima pravo rješenje za Vas. Iskoristite prednost naših inovativnih tehnologija i predstavite se u najboljem svjetlu. Za više informacija pošaljite upit na kalkulacije@it-graf.hr i naši stručni savjetnici rado će Vam pomoći pronaći najbolje rješenje za Vaše poslovanje!

Želite li da Vam pošaljemo tiskanu verziju kataloga, nazovite nas ili ispunite obrazac podacima za dostavu, i katalog na vašu adresu stiže u najkraćem mogućem roku.

Naručite katalog, istražite ponudu i uštedite!

Nazovite nas još danas!

Više od 30 godina s Vama!