Ekonomični i kratkog roka izrade klišei su namijenjeni svim nakladama, a naročito se koriste za zlatotisak, foliotisak, reljefni tisak, suhi žig.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u izradi klišea, uz najmodernije i najveće postrojenje u ovom dijelu Europe, u mogućnosti smo svojim kupcima ponuditi:

  • najveći format klišea (65 x 50 cm)

  • sve potrebne debljine (1, 2, 3, 4 i 7 mm)

  • vrhunsku kvalitetu izrade

  • veliku brzinu izrade

  • niže cijene

Izrađujemo ih kemijskim postupkom jetkanja iz magnezij ploča različitih debljina. Izrada klišea složen je postupak koji se sastoji od nekoliko procesa, a u kombinaciji s našom naprednom tehnologijom, mogućnosti su neograničene.

Prednosti magnezijskog klišea su:

  • niska cijena, kratak rok izrade te vrlo kvalitetni rezultati

Bez obzira želite li personalizirati svoju ideju ili brendirati proizvod svoje tvrtke, pomoću klišea na jednostavan način možete ostaviti trag Vašeg brenda na širokoj paleti proizvoda od posjetnica, rokovnika, kartona, drveta do kožne galanterije i oplemeniti ih kako bi dobili luksuznije izdanje.

Dašak glamura i doradu otisnutih materijala spremni smo, brzo, kvalitetno i povoljno, svojim kupcima ponuditi tehnikom:

Foliotisak je tehnika koja pritiskom zagrijanih klišea prenosi na podlogu različite metalizirane folije, a u našoj ponudi imamo zlatnih, srebrnih, metaliziranih, hologramskih i pigmentnih folija svih renomiranih proizvođača u sjajnim ili mat varijantama.

Najčešće se aplicira prilikom tiska pozivnica, zahvalnica, ambalaže i ekskluzivnijih proizvoda.

Zlatotisak je tehnika tiska koja najčešće koristi zlatnu ili srebrnu foliju za uljepšavanje Vašeg promotivnog proizvoda. Za što bolji efekt bitne su karakteristika podloge, koja može biti sa ili bez strukture, sa ili bez premaza, ekološki ili ekskluzivni pa se zlatotisak uvijek usklađuje s grafičkim vizualom.

Najčešće se aplicira na poslovne mape, omote knjiga, blokova, pozivnice, zahvalnice, diplome, posjetnice i slične promotivne materijale.

Sjaj folije u zlatotisku, na bilo kojem promotivnom predmetu, pridonosi garanciji kvalitete i povećava vrijednost brenda.

Slijepi tisak ili blindruck tisak je tehnika koja putem klišea na promotivnom predmetu radi udubljenja ili izbočenja. O vrsti i debljini podloge ovisi koliko izbočenje jako može biti ali u principu, što je materijal deblji i mekši to je i slijepi tisak jače izražen.

Najčešće se aplicira na poslovne mape, vizit karte, omote knjiga ili blokova, zahvalnice, diplome, pozivnice i slične promotivne materijale.

Suhi žig je tehnika koja se koristi za reljefno utiskivanje na podlogu. Najčešće ga koriste javni bilježnici, odvjetnički uredi te tvrtke za označavanje važnih dokumenata kako bi zapečatili određeni dokument.

Najčešće se aplicira na memoranduma i druge dokumenate koji se označavaju samoljepljivim zvjezdicama pri uvezivanju original dokumenata.

Vrijeme izrade klišea ovisi o debljini, vrsti i detaljima, a kvalitetna grafička priprema pojednostavljuje savršen otisak. Pripremu za izradu klišea primamo e-mail-om na klisei@it-graf.hr ili donešenu na nekom mediju (cd, usb stick).

Za produkcijski proces ispravna priprema dokumenta izuzetno je važna. Priprema treba biti u .cdr, .eps, .pdf, .ai formatu, a više informacija kako ispravno pripremiti dokument saznajte u uputama za grafičku pripremu izrade klišea. Imate li bilo kakvih tehnička pitanja, budite slobodni kontaktirati nas.

Želite li povećati vrijednost brenda i oplemeniti Vaše tiskovne materijale i promotivne proizvode kako bi dobili luksuzniji izgled, našim jedinstvenim i inovativnim mogućnostima i rješenjima pridonosimo dašku glamura i garanciji kvalitete Vašeg proizvoda.

Kontaktirajte nas i naši stručni savjetnici rado će Vam otkriti sve mogućnosti klišea te pomoći pronaći najbolje rješenje za Vaše poslovanje.

Promotivni proizvodi namjenjeni za tisak Vašeg logotipa:
Promo materijal za dostisak:

Nazovite nas još danas!

Više od 30 godina s Vama!

Pošaljite upit
Dogovorite sastanak